Hírek

Két évvel hosszabb ideig marad az 5 százalékos ÁFA

Most érdemes érdeklődni a Lignova Készházak után, hiszen további két évvel meghosszabbítják a kedvezményes lakásáfát. Ez azt jelenti, hogy 2026. december 31-ig az új építésű lakásokat (150 négyzetméterig) és családi házakat (300 négyzetméterig) csupán 5 százalékos áfakulcs terheli.

részletek

Mindent a szemnek és a kéznek - Lignova bemutatóterem

Bemutatótermünkben közvetlenül is megtekinthetik a nagypanelos technológiával készülő Lignova Készházak építési konstrukcióit. A Bánfalvi út 14. szám alatt található irodánkban készséggel állnak rendelkezésre Kollégáink, hétköznapokon 8 és 16 óra között.

részletek

CSOK PLUSZ 2024

A kedvezményes, államilag támogatott CSOK Plusz kölcsönt 2024. január 1-től igényelhetik a gyermeket vállaló házaspárok. A csalad.hu összeállítása segítséget nyújthat az igénylőknek.

részletek

FALUSI CSOK 2024

Ki, mire, milyen feltételekkel veheti igénybe a Falusi CSOK-ot? Ebben segítünk most leendő megrendelőinknek. A csalad.hu által összegyűjtött információkat adjuk közre.

 

részletek

Ki gyárthat készházat Magyarországon?

Készház, modulház, konténerház, azaz szerelt technológiájú ház Magyarországon engedélyezett telephelyen, mérnökök által meghatározott tervek alapján, bejelentett szak- vagy betanított munkásokkal, megmunkáláshoz megfelelő eszközökkel, gépekkel gyártható, az alábbiak szerint:

részletek

Egyre többen választják a gyárban készülő készházakat otthonuknak

Az új építésű házak esetében, egyre nagyobb arányban van jelen a készházas technológia Európában. 

Mi a népszerűség oka?

Gyorsan költözhető

Szinte bármikor lehet építkezni

Tartós, strapabíró szerkezet

Energiahatékony

Ezért Európa északi részén a családi házak akár 90%-a is fából, vagy favázas technológiával készül. Nem is értik, miért építenek más országokban téglából.

részletek

Ha beköszönt a tél akkor sem állunk le

A fagyok érkezésével sem kell attól tartani, hogy leáll a könnyűszerkezetes épületek kivitelezése. A Lignova Készházak egyik nagy előnye, hogy a különböző időjárási körülmények minimális mértékben befolyásolják az építkezést.

részletek

Ünnepélyes kulcsátadás a Lignova Bemutató Centrumban

Egy új ház, egy otthon építése mérföldkő, kiemelt esemény az ember életében. Ennek okán mi, a TAEG Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt. és az annak keretein belül működő Lignova Készházak, nagy hangsúlyt fektetünk Ügyfeleink elégedettségére, az építkezés folyamata alatt és természetesen az után is.

részletek

Bemutatótermünk szeretettel várja az érdeklődőket

Hétfőtől péntekig 8:00 - 16:00 óra között, de előre egyezetett időpontban nyitvatartási időn kívül is készséggel állunk rendelkezésükre!

részletek

Marad az 5%-os lakásáfa!

...ami ráadásul vissza is igényelhető.

részletek