Hírek

Erdő mélyén

A soproni erdő mélyén található ez a külső faborítású épület a fák és a zöld növényzet között megbújva. Mikor előtűnik - a referencia menüpontban láthatjuk a képeket -  egy igazi gyöngyszemet látunk.

Kis alapterületre kétszintes épület

Kis alapterületre épült ez a kétszintes összesen 81 m2-es hasznos alapterületű ház, három hálószobával, két fürdőszobával, WC-vel nappalival, kis konyhával és előtérrel.

Beépített tetőtérrel

Fertőrákoson készült ez a takaros ház. Tetőterét is beépíttette vevőnk, ezzel is növelve a hasznos lakóterületet és nem utolsó sorban az emeleti ablakokból gyönyörű a kilátás a Fertő tóra is. 

Erdei épület

Erdei épületünk külső faborítással készült, amely nagyon esztétikus ebben a környezetben, ugyanakkor a fal rétegrendjéből adódóan kiváló hőszigeteléssel is rendelkezik. Többszintes, többfunkciós, nagy vörösfenyő terasszal, melyről képet a referencia menüpontban tekinthetnek meg. Igazán látványos és szemet gyönyörködtető épület.

A fák ölelésében

Balatoni település csendes utcájában, fákkal ölelt telken építettük ezt a kedves kis nyaralót, amely annak ellenére, hogy viszonylag kis alapterületűnek mondható, mindennel fel lett szerelve ami a nyugodt és kényelmes pihenést szolgálja.

részletek

Festői környezetben

Bécs közelében, festői környezetben építettük ezt a házat. A csodálatos panorámájú telken a tulajdonos nagy elismerését vívtuk ki szervezett, rendezett, gyors építésünkkel.(További képeket a referencia menüpontnál tekinthet meg)

részletek

Állatsimogató-fogadóépület

Megrendelőnk az állatbemutató-állatsimogató telephelyén egy parasztházhoz hasonlító, ugyanakkor a kor követelményének megfelelő hőszigetelésű fogadóépület elkészítését rendelte meg nálunk.

részletek

TÉLI ÉPÍTÉS

Egy fiatal házaspárnak nem a képen látható "épület" volt álmai háza, ezért elhatározta, hogy LIGNOVA készházat építtet.
Az építés november végén kezdődött, és a zord téli időjárás ellenére három és fél hónap után átvehették a kulcsrakész házat.

részletek

Bécsben a Császárnak építettünk!

Megbízónknak Bécs kertvárosi részén készítettük el az elképzelésének megfelelő kétszintes épületet.
Az építésről részleteket és képeket a referenciák menüpont alatt találnak...

részletek

Irodaház épül

Technológiánk lehetővé teszi, hogy ne csak családi házak, nyaralók, hanem nagyobb közösségi épületek is készülhessenek Lignova rendszerben.
Most megépült irodaházunkról több kép a referenciáknál tekinthető meg!

részletek