Referencia munkáink

Mit csinál a képen látható pár?

Ugye nem hiszik el! Építkezik!
Bizony így is lehet. Nem kell mást tennie ennek érdekében, csak a Lignova készházakat választania!

Aug.2. 8 ó 10 perc megérkezik a kamion
Aug.2. 8 ó 22 pec beemeljük az első falat
Aug 2. 8 ó 22 perc - 15 ó 40 perc az összes fal a helyén
Aug 2. 16 ó. 20 perc már a tetőt szereljük.

És így tovább...

részletek

Környezetbe illő Lignova készház

Megrendelőnk festői környezetben építtet velünk horgásztavi nyaralókat. A kívül-belül faburkolatú épületek kíváló hőszigetelő képeséggel is rendelkeznek. Minden épület saját - vörösfenyőből készült - terasszal és stéggel, közvetlenül a tó partján fekszik.
A fa burkolat, a nádfedés és a festői környezet olyan harmóniát sugároz, amely biztosítja az ide látogatók teljes feltöltődését.

részletek

Szlovákiai családi ház

A kialakítás során a nagy belső terekkel figyelembe lett véve, hogy a család mozgássérült tagja is kényelmesen közlekedhessen. A hasznos lakóterület 140 m2.
Az időjárás viszontagságainak megfelelően a ház fala megerősített hőszigetelést kapott.

részletek

Harkai családi ház

Egyedi igények alapján kialakított karakteres épület, amelynek hasznos alapterülete (földszint + tetőtér) 136 m2. Az udvarra néző vörösfenyő terasz éke az otthonnak.

részletek

Brennbergbánya családi ház

Gyönyörű környezetben épült ez a családi ház, melynek alsó szintjén egy irodahelyiség is helyet kapott.
A tetőtere úgy van kialakítva, hogy kevés ráfordítással bármikor átépíthető, és ezzel egyben a lakótér is megduplázható.

részletek

Ágfalvi családi ház

65 m2-es családi ház, amelyet - az építésznek hála - mindenki 80 m2-es háznak gondol. A tetőtér a későbbiekben beépíthető, a nappali felett galériás kialakítás van. Domináns szerepet kapott a külső megjelenésben is a fa. Építészetileg, szerkezetileg, kivitelezésben és esztétikájában kiemelkedő munka.

részletek

Tómalmi családi ház

Ez a családi ház tulajdonképpen a Castanea típusházunk módosított változata. Kontyolt tetővel, előtetővel, fokozott hőszigeteléssel, a standard szerkezethez képest erősebb vázszerkezettel, a nappaliban vörösfenyő pórfödémmel.

részletek